De tonijnpizza van Le Garage

Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat in de kaart van restaurant Le Garage in Amsterdam. […]

De tomaten van De Kas

In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]

De Tomahawk uitgelegd

Een tomahawk is een ribkarbonade met een XXL handvat, dat als spektakelstuk geserveerd wordt aan blufcarnivoren die in het restaurant […]

Dé tip voor Wijn en Vinaigrette

Vinaigrette is een wijnbederver. Het azijnzuur zorgt ervoor dat je de wijn niet meer goed proeft. Nu is een salade […]

De tartaria van Prinz Wolf

Michael Wolf startte in 2016 met een tartaarmenu voor de lunch in zijn restaurant Wolf Atelier. Inmiddels heeft de tartaar-sectie […]

De strijd om de Kesbeker

De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]

De sticky toffee cake van Buffet van Odette

Geserveerd met een bol ijs en toffee saus is de sticky toffee cake al  27 jaar een vaste waarde op […]