De tonijnpizza van Le Garage Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2017 Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat in de kaart van restaurant Le Garage in Amsterdam. […]
De tomaten van De Kas Written by eheroes, december 1st, 2014 In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]
De Tomahawk uitgelegd Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2017 Een tomahawk is een ribkarbonade met een XXL handvat, dat als spektakelstuk geserveerd wordt aan blufcarnivoren die in het restaurant […]
Dé tip voor Wijn en Vinaigrette Written by , augustus 24th, 2015 Vinaigrette is een wijnbederver. Het azijnzuur zorgt ervoor dat je de wijn niet meer goed proeft. Nu is een salade […]
De tartaria van Prinz Wolf Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2017 Michael Wolf startte in 2016 met een tartaarmenu voor de lunch in zijn restaurant Wolf Atelier. Inmiddels heeft de tartaar-sectie […]
De strijd om de Kesbeker Written by , november 2nd, 2016 De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]
De sticky toffee cake van Buffet van Odette Written by Ronald Hoeben, april 3rd, 2025 Geserveerd met een bol ijs en toffee saus is de sticky toffee cake al 27 jaar een vaste waarde op […]