Biefstuk bakken

In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]

Americain van tomaten

Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]

Gevulde koeken

Bereiding Voor de koek van twaalf gevulde koeken: Meng 100 gram basterdsuiker met 200 gram boter, een half ei , […]

Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey

Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]

De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp

In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]

Ceviche Nikkei van Nazka

Peruaanse chef-kok Christian Motte maakt in de keuken van zijn restaurant Nazka in Amsterdam een ceviche die voortkomt uit de […]

Caponata maken

Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]