Biefstuk bakken Written by eheroes, december 9th, 2014 In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]
Americain van tomaten Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]
Gevulde koeken Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Bereiding Voor de koek van twaalf gevulde koeken: Meng 100 gram basterdsuiker met 200 gram boter, een half ei , […]
Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2024 Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]
De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]
Ceviche Nikkei van Nazka Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 Peruaanse chef-kok Christian Motte maakt in de keuken van zijn restaurant Nazka in Amsterdam een ceviche die voortkomt uit de […]
Caponata maken Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]