De pornomossel uit het Franse gaatje Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 Het heeft even geduurd, maar eindelijk was-ie er dan toch: de pornomossel uit het Franse gaatje. Die titel behoeft enige […]
De pop-open coquille van Alain Caron Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2025 De spier in een coquille of Sint Jakobsoester is er om de klep van het schelpdier te bewegen, maar Alain […]
De pies van restaurant Slagerij De Beurs Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]
De Perfecte Hamburger Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]
De Perfecte Espresso: meten is weten Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]
De perfecte espresso: koffie bewaren Written by , mei 14th, 2015 Koffiebrander en espressospecialist Tewis Simons van Bocca Roasters vertelt in deze video hoe je je koffiebonen het beste bewaart. Ook […]
De Perfecte Espresso: het zetten Written by , mei 14th, 2015 Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]