De pornomossel uit het Franse gaatje

Het heeft even geduurd, maar eindelijk was-ie er dan toch: de pornomossel uit het Franse gaatje. Die titel behoeft enige […]

De pop-open coquille van Alain Caron

De spier in een coquille of Sint Jakobsoester is er om de klep van het schelpdier te bewegen, maar Alain […]

De pies van restaurant Slagerij De Beurs

Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]

De Perfecte Hamburger

De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]

De Perfecte Espresso: meten is weten

Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]

De perfecte espresso: koffie bewaren

Koffiebrander en espressospecialist Tewis Simons van Bocca Roasters vertelt in deze video hoe je je koffiebonen het beste bewaart. Ook […]

De Perfecte Espresso: het zetten

Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]