Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021) Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]
Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken Written by , maart 17th, 2016 Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]
Appelcarré bakken Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]
Appelflappen bakken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]
Kaasplank samenstellen Written by eheroes, december 17th, 2015 Een kaasplank samenstellen vereist enig inzicht in de materie, zeker als je geen tientallen soorten neer kunt leggen. Wat hoort […]
Verse Aanvoer: restaurant Anna Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2016 Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]