Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Wat is pata negra? Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]
Cees en Stella maken Bossche bollen Written by Ronald Hoeben, juni 3rd, 2022 Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]
Verse Aanvoer: restaurant Spirit Written by , november 30th, 2016 Opscheppen, per gram afrekenen, waarbij elk van de zestig gerechten dezelfde prijs per ons heeft. Zo ontbijt, lunch of dineer […]
Wil Demandt: onglet aux échalottes Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2022 Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam (1985-2018), maakt een Parijse klassieker: onglet aux echalottes alias […]
De spinazie van Pascal Jalhaij Written by eheroes, december 15th, 2014 Befaamd cuisinier Pascal Jalhaij maakt spinazie, die hij op smaak brengt zonder peper of zout te gebruiken
Krokant Gebakken Mul Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2016 Het aanbrengen van een krokante korst op een teer visfileetje is een fraaie techniek die niemand minder dan Paul Bocuse […]