Het Rembrandtdiner

Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]

Wat is pata negra?

Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]

Cees en Stella maken Bossche bollen

Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]

Verse Aanvoer: restaurant Spirit

Opscheppen, per gram afrekenen, waarbij elk van de zestig gerechten dezelfde prijs per ons heeft. Zo ontbijt, lunch of dineer […]

Wil Demandt: onglet aux échalottes

Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam (1985-2018), maakt een Parijse klassieker: onglet aux echalottes alias […]

De spinazie van Pascal Jalhaij

Befaamd cuisinier Pascal Jalhaij maakt spinazie, die hij op smaak brengt zonder peper of zout te gebruiken

Krokant Gebakken Mul

Het aanbrengen van een krokante korst op een teer visfileetje is een fraaie techniek die niemand minder dan Paul Bocuse […]