Zwezerik bakken met Imko Binnerts Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2023 Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]
Mari Maris: Rode paprika’s roosteren Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Mari Maris, auteur van o.v.a. De Groentebijbel, laat zien hoe je het best paprika’s kunt roosteren. Ze vertelt waarom er […]
Croque monsieur door Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Bij slagerij Chateaubriand maakt Johan van Uden de croque monsieur zoals hij dat ooit bij een Parijse charcuterie leerde.
Lam uitbenen (deel 1 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]
Pappa al pomodoro Written by Ronald Hoeben, november 10th, 2023 Franz Conde, executive chef van Hilton Amsterdam en restaurant Roberto’s, maakt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Roberto’s een […]
Kookboekrecensie: Culture Cuisine Cooking Written by eheroes, november 26th, 2015 Petra Possel verdiept zich in het lijvig en fraai uitgevoerd kookboek Culture Cuisine Cooking van de hand van Siu Ling […]
René Ameling maakt Stroganoffsaus Written by Ronald Hoeben, maart 14th, 2024 Net als groenepepersaus was Stroganoffsaus een grote hit in de jaren zeventig. Dat gold voor zowel eetcafé’s als sterrenaken. Keukenmeester […]