De Horper wielen van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 17th, 2023 Wat zijn Horper wielen? Een streekproduct? Bijna goed. Cees Holtkamp bedacht de koeken voor Hotel de Horper wielen op Terschelling […]
De Historie van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2015 De haring die wij anno 2017 eten is weliswaar dezelfde vis die er al eeuwen gegeten wordt, maar de behandeling […]
De histoire van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Na 25 jaar sluit een Amsterdams instituut haar deuren: Le Hollandais aan de Amsteldijk. Patron cuisinier (en francofoiel) Adriaan Van […]
De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]
De hamburgers van Ter Marsch & Co Written by , maart 29th, 2016 Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]
De groene keuken Written by eheroes, maart 9th, 2015 Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]
De Griekse Keuken Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Na een Griekse vakantie herontdekt Petra Possel de Griekse keuken, die ten onrechte eenvoud en eentonigheid wordt aangewreven. In het […]