Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]
Nog een brood uit de oven Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met behulp van de Dutch Oven van urbansandindians.com maak ik nog eens een brood uit de oven, dit keer met […]
Mojito Written by , mei 21st, 2015 Bereiding Gebruik een groot longdrink glas. Doe hier de 30ml limoensap in. Voeg de 15ml suikersiroop toe. Heb je geen […]
Tomatenketchup maken Written by Ronald Hoeben, februari 24th, 2023 Ik ben een groot liefhebber van zelfgemaakte mayonaise, maar ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat je dat je ook […]
Wil Demandt deelt een geitenlam op in technische delen Written by Ronald Hoeben, mei 17th, 2024 Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam, dat in 2018 na ruim 34 jaar haar deuren […]
Karbonadecollege 1: haas- en ribkarbonade Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Het populairste vlees in Nederland (en in veel andere landen) is varkensvlees. Heel veel in de vorm van gehakt, maar […]
Oeuf mayonnaise van Bouchon du Centre Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2021 Hanneke Schouten, patronne van de Amsterdamse Bouchon du Centre dat ze in haar uppie runt, vertelt over het ‘eitje mayo’ […]