Ron Blaauw over Iberico de Bellota

Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]

Aspergecollege: asperges schillen (deel 2)

Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]

Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken

Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]

Rundersukade op de barbecue

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]

Margot Janse @RIJKS restaurant

Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]

Test: voedseldrogers

Het drogen van voedsel is een eeuwenoude conserveringstechniek. Een tijdrovende techniek ook want drogen kan alleen maar langzaam, als je […]

Finanziera alla Piemontese

Adriaan van Raab van Canstein, voormalig patron cuisinier van het legendarische restaurant Le Holandais, maakt een klassieke Italiaanse schotel: finanziera […]