Ron Blaauw over Iberico de Bellota Written by , november 26th, 2015 Joslito Lab is en rondreizend circus van vader en zoon Gómez, vijfde en zesde generatie producenten van Joselito ham van […]
Aspergecollege: asperges schillen (deel 2) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]
Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken Written by , maart 17th, 2016 Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]
Rundersukade op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]
Margot Janse @RIJKS restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]
Test: voedseldrogers Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2016 Het drogen van voedsel is een eeuwenoude conserveringstechniek. Een tijdrovende techniek ook want drogen kan alleen maar langzaam, als je […]
Finanziera alla Piemontese Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2023 Adriaan van Raab van Canstein, voormalig patron cuisinier van het legendarische restaurant Le Holandais, maakt een klassieke Italiaanse schotel: finanziera […]