Ghee

Ghee (uit te spreken als ghi) is Sanskriet voor “geklaarde boter”, een boterproduct van oeroud recept uit India. Op de […]

Rueda Mosselen

Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]

Kip in de pan

In de Sterklas van Theo van Rensch laat eerstejaars student Jelle Horst (20) een pas geleerde techniek zien die minder […]

Verse Aanvoer: Restaurant Vermeer

Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse face lift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste […]

Cees Holtkamp maakt rondo’s

Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]

Zeeduivel van de barbecue @VRR

In de keuken van restaurant VRR in Amsterdam bereidt chef de cuisine Gina Verheij een in hooi gewikkelde zeeduivel op […]

Test: verse vs. bevroren entrecote

Er zijn steeds meer diensten die een deel van een koe bevroren bij je thuisbezorgen. Maar wat gebeurt er wanneer […]