Ghee Written by eheroes, december 9th, 2014 Ghee (uit te spreken als ghi) is Sanskriet voor “geklaarde boter”, een boterproduct van oeroud recept uit India. Op de […]
Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]
Kip in de pan Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 In de Sterklas van Theo van Rensch laat eerstejaars student Jelle Horst (20) een pas geleerde techniek zien die minder […]
Verse Aanvoer: Restaurant Vermeer Written by , juni 15th, 2016 Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse face lift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste […]
Cees Holtkamp maakt rondo’s Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2024 Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]
Zeeduivel van de barbecue @VRR Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 In de keuken van restaurant VRR in Amsterdam bereidt chef de cuisine Gina Verheij een in hooi gewikkelde zeeduivel op […]
Test: verse vs. bevroren entrecote Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2015 Er zijn steeds meer diensten die een deel van een koe bevroren bij je thuisbezorgen. Maar wat gebeurt er wanneer […]