Rundersukade op de barbecue

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]

Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]

Een duif pareren

Vooral gevogelte vereist, zeker naarmate het kleiner wordt, vakmanschap om het met het mes tegemoet te treden. Dan gaat het […]

Knolselder, peer en Remekerkaas

George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]

Verse Aanvoer: Libertine Café Café

Hyperactief horecaondernemer Casper Reinders sloeg alweer toe met een nieuwe zaak. Samen met Steven Pooters opende hij Libertine Café Café […]

Holtkamp & de bal van Loesje

De gehaktballen die Loesje Zwerus verkocht in haar koffiekeldertje aan het Frederiksplein genoten lokale faam. Sterker nog: Johannes van Dam […]

Pulled Pork

Bereiding Pulled pork Verwarm de oven voor op 140 graden Wrijf het stuk vlees in met de rub bestaande uit: (van elk […]