Rundersukade op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]
Robert Kranenborg geridderd Written by , april 26th, 2016 Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]
Een duif pareren Written by eheroes, december 8th, 2014 Vooral gevogelte vereist, zeker naarmate het kleiner wordt, vakmanschap om het met het mes tegemoet te treden. Dan gaat het […]
Knolselder, peer en Remekerkaas Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]
Verse Aanvoer: Libertine Café Café Written by , februari 7th, 2017 Hyperactief horecaondernemer Casper Reinders sloeg alweer toe met een nieuwe zaak. Samen met Steven Pooters opende hij Libertine Café Café […]
Holtkamp & de bal van Loesje Written by Ronald Hoeben, januari 16th, 2025 De gehaktballen die Loesje Zwerus verkocht in haar koffiekeldertje aan het Frederiksplein genoten lokale faam. Sterker nog: Johannes van Dam […]
Pulled Pork Written by eheroes, augustus 20th, 2015 Bereiding Pulled pork Verwarm de oven voor op 140 graden Wrijf het stuk vlees in met de rub bestaande uit: (van elk […]