Snijden, hakken, snipperen (deel 2 van 2) Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2020 Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]
Café Americain gereanimeerd Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2017 Peter Gast, patron cuisinier van restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelinster) werd erbij gehaald om het legendarische Amsterdamse […]
Niven Kunz Written by , juni 30th, 2015 Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]
Gepekelde ribeye Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]
De biefstuk uit de achtervoet Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2019 Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede is sinds maart 2019 een van de vijf Nederlandse slagers die de […]
Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]