Snijden, hakken, snipperen (deel 2 van 2)

Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]

Café Americain gereanimeerd

Peter Gast, patron cuisinier van restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelinster) werd erbij gehaald om het legendarische Amsterdamse […]

Niven Kunz

Bij Niven Kunz (34) staan de seinen permanent op groenten. De eigenaar-kok en naamgever van Restaurant Niven in Rijswijk heeft […]

Gepekelde ribeye

Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]

Speculaastaart bakken

Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]

De biefstuk uit de achtervoet

Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede is sinds maart 2019 een van de vijf Nederlandse slagers die de […]

Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer

Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]