Zoetzuur van komkommer en rode ui

Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]

Drie tweesterrenkoks en een keuken vol vlees

In restaurant De Bokkedoorns** organiseerde Eymert Teekens van Chateaubriand de jaarlijkse slachtmaandlunch, een hypercarnivorische bijeenkomst waarbij in dit geval drie […]

Appelstrudel

Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]

Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer

Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]

Baba au rhum van Cees Holtkamp

De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]

Verse Aanvoer: Cannibale Royale

Cannibale Royale serveert tot diep in de nacht vleesgerechten en dat raakt blijkbaar een snaar bij de nachtcarnivoren want er […]

Snackkomkommer

Natuurlijk heeft de Turkse super de vertrouwde Hollands komkommer voorradig. Maar alleen omdat de Nederlandse klandizie er zo aan gewend […]