Zoetzuur van komkommer en rode ui Written by eheroes, maart 24th, 2015 Zoetzuur is een fris bijgerecht dat gemakkelijk zelf te maken is. Prima begeleider van -bijvoorbeeld- saté of rijstgerechten die een […]
Drie tweesterrenkoks en een keuken vol vlees Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In restaurant De Bokkedoorns** organiseerde Eymert Teekens van Chateaubriand de jaarlijkse slachtmaandlunch, een hypercarnivorische bijeenkomst waarbij in dit geval drie […]
Appelstrudel Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]
Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]
Baba au rhum van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2021 De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]
Verse Aanvoer: Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, augustus 23rd, 2016 Cannibale Royale serveert tot diep in de nacht vleesgerechten en dat raakt blijkbaar een snaar bij de nachtcarnivoren want er […]
Snackkomkommer Written by Ronald Hoeben, oktober 6th, 2015 Natuurlijk heeft de Turkse super de vertrouwde Hollands komkommer voorradig. Maar alleen omdat de Nederlandse klandizie er zo aan gewend […]