Paëlla Valenciana, een masterclass Written by Ronald Hoeben, juli 29th, 2022 Chabe Soler heeft in 2020 de wereldbeker van de paëllawedstrijd in Valencia in de wacht gesleept. Ze komt uit Valencia, […]
De roots van risotto Written by eheroes, maart 9th, 2015 Lombardije is de rijstschuur van Italië. Hier komt ook Arborio-rijst vandaan voor de risotto. Het geheim van een goede risotto […]
Hamburgerbollen van briochebrood Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2016 Wat briochebrood zo lekker maakt is de toevoeging van melk, eieren en suiker. Edwin Klaasen, auteur van het standaardwerk over […]
Het Luilekkerland van Charlotte & Onno Kleyn Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2018 Samen met haar vader Onno schreef historica Charlotte Kleyn de geschiedenis van de Nederlandse keuken. Ter introductie kookten vader & […]
Wiener schnitzel Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]
Cees & Stella maken Victoria’s Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]
Kookboek van het Jaar 2017 Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2017 In Bougainville, het restaurant van Pascal Jalhay aan de Dam in Amsterdam, werd de uitslag van Kookboek van Het Jaar […]