Eendenborst (magret de canard) bakken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Net als bij de kip is ook van de eend de borst het populairste deel. Wil Demandt, patron cuisinier van […]
Eendenlever met appel Written by Ronald Hoeben, september 27th, 2019 In de keuken van restaurant Bord’eau (1 Michelinster) in Hotel l’Europe maakt executive chef Bas van Kranen eendenlever met appel. […]
Nopi in Rijks Restaurant Written by , maart 3rd, 2016 Yotam Ottolenghi is gastchef in restaurant Rijks, dus is het Ramael Scully, de chefkok van Ottolenghi’s restaurant Nopi die namens […]
Kaasplankwijn Written by , maart 24th, 2015 Is het nu pure gemakzucht of juist een hardnekkig misverstand? Bekijk ik de achterkant van een fles rode wijn dan […]
Runderrollade met rodewijnsaus Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Keukenmeester René Ameling maakt een klassieke runderrollade à la Bourguignonne. Met rodewijnsaus, champignons en zilveruitjes…
Kreeft Thermidor maken Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2019 Frans Bon, chefkok en productontwikkelaar van Apollo/Solina, maakt een klassieke kreeftbereiding: Homard Thermidor. Gebaseerd op het recept van Auguste Escoffier, […]
IJsthee maken Written by , mei 25th, 2016 IJsthee of ice tea is niet alleen een verfrissen zomers drankje om altijd in je koelkast paraat te hebben, het […]