Crème brûlée van zeewier

Eke Mariën is niet alleen een kok die precies wil weten wat zich in de pan voltrekt, waarom dat is […]

Couscoussalade met komkommer, granaatappel en feta

Couscous is even veelzijdig als makkelijk te bereiden. In deze video maken we er een salade mee met komkommer, granaatappel […]

Couscous Bar

In de Amsterdamse Javastraat opende kookboekenauteur Nadia Zerouali een couscousbar. De vrolijke ambassadrice van de Mediterrane keuken leidt ons rond […]

Courgettesalade

Courgette Salade

In de nauwe keuken van de trullo van Frans en Anna registreett Foodtube de verassend simpele bereiding van een heerlijke […]

Courgettebloem vullen en frituren

Sander Overeinder, patron cuisinier van restaurant As in Amsterdam (2007-2021), frituurt gevulde courgettebloemen. Een Foodtube-klassieker uit 2009. Zie ook het […]

Côte de porc uitbenen

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]

Côte de boeuf herkomst

Een côte de boeuf of rib roast is de droom van elke carnivoor. Een enorm stuk rundvlees aan het bot, […]