Wildpaté Written by , december 17th, 2015 Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]
Omelet Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]
Nieuw in Amsterdam: Restaurant Entrepot Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2017 Van de talloze biljarttafels die er ooit stonden is er nog één over. Restaurant Entrepot opent in een ex-biljartcentrum in […]
Couscoussalade met komkommer, granaatappel en feta Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2017 Couscous is even veelzijdig als makkelijk te bereiden. In deze video maken we er een salade mee met komkommer, granaatappel […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Chinese hamburger Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]
Bruschette maken Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood