Wildpaté

Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]

Omelet

Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]

Nieuw in Amsterdam: Restaurant Entrepot

Van de talloze biljarttafels die er ooit stonden is er nog één over. Restaurant Entrepot opent in een ex-biljartcentrum in […]

Couscoussalade met komkommer, granaatappel en feta

Couscous is even veelzijdig als makkelijk te bereiden. In deze video maken we er een salade mee met komkommer, granaatappel […]

Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus

Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]

Chinese hamburger

Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]

Bruschette maken

Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood