Comfortabele risotto

Christian Sinicropi is executive chef van Hotel Martinez in Cannes, waarin het restaurant (La Palme d’Or) twee Michelinsterren heeft. Voor […]

Cocktailshakers review

Shaken hoort bij het natuurlijk gedrag van de bartender. Bar- en flairtender Mads Voorhoeve, tevens director/instructor van de European Bartender […]

Cocktail van king crab

King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]

Clover Club Cocktail

Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]

Classic Salade Niçoise

Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]

Clafoutis van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]

Civet (hazenpeper) van Adriaan van Raab van Canstein

Civet is een Franse stoofschotel die van allerlei vlees gemaakt kan worden. In dit geval is de haas het haasje […]