Comfortabele risotto Written by eheroes, december 15th, 2014 Christian Sinicropi is executive chef van Hotel Martinez in Cannes, waarin het restaurant (La Palme d’Or) twee Michelinsterren heeft. Voor […]
Cocktailshakers review Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Shaken hoort bij het natuurlijk gedrag van de bartender. Bar- en flairtender Mads Voorhoeve, tevens director/instructor van de European Bartender […]
Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]
Classic Salade Niçoise Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]
Clafoutis van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]
Civet (hazenpeper) van Adriaan van Raab van Canstein Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2024 Civet is een Franse stoofschotel die van allerlei vlees gemaakt kan worden. In dit geval is de haas het haasje […]