Rundersukade op de barbecue

Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]

Vanglap, wat is het?

De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]

Boeuf Bourguignon recept

Bereiding Snij het vlees in blokjes. Pel de ui. Snij de ui grof. Laat de olie heet worden in een […]

Chipolatapudding

Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]

In de glasfabriek van Riedel

Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]

Sake Lunch @Okura Amsterdam

Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]

Soezen maken

De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]