Rundersukade op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Barbecue specialist en vuurmeester Ralph de Kok maakt een rundersukade. Rundersukade is bekend als stoofvlees, maar levert ook een mooie […]
Vanglap, wat is het? Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]
Boeuf Bourguignon recept Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2015 Bereiding Snij het vlees in blokjes. Pel de ui. Snij de ui grof. Laat de olie heet worden in een […]
Chipolatapudding Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]
In de glasfabriek van Riedel Written by eheroes, december 16th, 2014 Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]
Sake Lunch @Okura Amsterdam Written by eheroes, december 1st, 2014 Het schenken van sake bij de (westerse) maaltijd is in Amerika misschien een hippe hobby, hier in Nederland wordt sake […]
Soezen maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]