Sergiology Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Sergio Herman, patron cuisinier van restaurant Oud Sluis*** vertelt over de grenzeloosheid van zijn vak en zijn boek/kunstobject ‘Sergiology’.
Omelette Sibérienne van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]
Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]
De huzarensalade van Rijsel Written by eheroes, december 9th, 2014 Rotisserie Rijsel is in ruim vier jaar tijd een begrip geworden in Amsterdam. Treffend gesitueerd in een leslokaal van een voormalige […]
Mediterrane vinaigrette maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]
Pasta burro e salvia Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Pasta burro e salvia is een Italiaanse klassieker, maar er ontbreekt volgens ontwerper/kunstenaar Maroeska Metz nog iets aan de titel: […]
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]