Sergiology

Sergio Herman, patron cuisinier van restaurant Oud Sluis*** vertelt over de grenzeloosheid van zijn vak en zijn boek/kunstobject ‘Sergiology’.

Omelette Sibérienne van Maris Piper

In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]

Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot

Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]

De huzarensalade van Rijsel

Rotisserie Rijsel is in ruim vier jaar tijd een begrip geworden in Amsterdam. Treffend gesitueerd in een leslokaal van een voormalige […]

Mediterrane vinaigrette maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]

Pasta burro e salvia

Pasta burro e salvia is een Italiaanse klassieker, maar er ontbreekt volgens ontwerper/kunstenaar Maroeska Metz nog iets aan de titel: […]

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]