Chocolademousse maken

Chocolademousse is een alledaags supermarktartikel geworden, maar er bestaat ook nog zoiets als èchte chocolademousse. En die blijkt niet eens […]

Chocoladeijs maken

Bereiding Hak de chocolade fijn en doe deze samen met de slagroom in een vuurvaste kom en zet deze in […]

Chocolade maken

In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.

Chocolade linzentruffels

Bereiding Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Let op: dit kan opeens snel gaan. Maal het […]

Chocolade ganache maken

Cees Holtkamp maakt chocolade ganache, die gebruikt kan worden over een taart (Sachertorte bijvoorbeeld), over de soesjes, profiterolles of als […]

Chips uit Cuisine Carine

Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]

Chipolatapudding

Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]