Chocolademousse maken Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Chocolademousse is een alledaags supermarktartikel geworden, maar er bestaat ook nog zoiets als èchte chocolademousse. En die blijkt niet eens […]
Chocoladeijs maken Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Hak de chocolade fijn en doe deze samen met de slagroom in een vuurvaste kom en zet deze in […]
Chocolade maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.
Chocolade linzentruffels Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Bereiding Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Let op: dit kan opeens snel gaan. Maal het […]
Chocolade ganache maken Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2017 Cees Holtkamp maakt chocolade ganache, die gebruikt kan worden over een taart (Sachertorte bijvoorbeeld), over de soesjes, profiterolles of als […]
Chips uit Cuisine Carine Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]
Chipolatapudding Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]