De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
Het Eilandgevoel Written by eheroes, december 9th, 2014 Een halve eeuw lag het voor de kust, nu ligt het in Amsterdam en kun je er eten. Met geweldig […]
Briochebrood met kinnebakspek & makreelmayonaise Written by eheroes, maart 9th, 2015 Joël Broekaert, maakte in 2013 ter gelegenheid van 5 mei een receptenboekje voor de bevrijdingsmaaltijd, daaruit maakt Sander Overeinder van […]
Verse Aanvoer: Koreaans restaurant Yokiyo Written by , juli 5th, 2016 In de stad wemelt het van de Oosterse restaurants maar de Koreaanse keuken werd zo’n beetje exclusief vertegenwoordigd door Yokiyo […]
Indiase curry stoofpot met Iers rundvlees en aardappelen Written by , oktober 10th, 2016 Bereidingswijze Verhit de helft van de olie boven een hoog vuur in een vuurvaste stoofpan met een deksel. Bereid het […]
Olijvencollege, proeven Written by eheroes, maart 18th, 2015 De kwaliteit van olijfolie kan met apparatuur gemeten worden. Maar om de smaak te beoordelen zal de olie toch langs […]
Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]