Kniepertjes van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]

De hele harder

Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]

Merijn Tol maakt rozen-za’atar

Za’atar is een Middenoosterse kruidenmelange, die je nòg lekkerder kunt maken door de toevoeging van verpulverde rozenknopjes. Merijn Tol, auteur […]

Holtkamps kattentongen

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp een simpel koekje (dat je niet in de […]

Ree

Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]

Pizza met aardappelpuree maken

Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]

Tulum – de veelzijdige nomadenkaas

Tulum, kaas in een pot. Merijn Tol legt uit waarom het prettig is om altijd een pot Tulum in je […]