Cees Holtkamp over bladerdeeg maken Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2016 Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]
Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]
Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet Written by Ronald Hoeben, januari 8th, 2021 In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw. Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Cees Holtkamp maakt rondo’s Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2024 Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]
Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]
Cees Holtkamp maakt quadrilletaart Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]