Cees Holtkamp over bladerdeeg maken

Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]

Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]

Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet

In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw.  Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]

Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus

Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]

Cees Holtkamp maakt rondo’s

Een rondo is een klassieke Nederlandse snack die je in twee variëteiten kunt krijgen: uit de fabriek of uit de […]

Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]

Cees Holtkamp maakt quadrilletaart

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]