Lamsballen provençale Written by Ronald Hoeben, juni 16th, 2023 In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]
Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek Written by eheroes, december 1st, 2014 Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]
Bruschette maken Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood
Appelflappen bakken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]
Wat is smeerkaas Written by , mei 4th, 2016 Wat smeer je op je brood als je er smeerkaas op smeert? Betty Koster van fromagerie l’amuse ontsluiert het geheim […]
Cees Holtkamp maakt hazelnootpasta Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Van suiker en hazelnoten maakt Cees Holtkamp, bijgestaan door zijn kleindochter Stella, hazelnootpasta. Door de vloeibare hazelnootmassa aan te lengen […]
Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0) Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]