Lamsballen provençale

In de keuken van restaurant Bordewijk (1984-2018) waren er destijds wel koks die het er moeilijk mee hadden als chef […]

Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek

Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]

Bruschette maken

Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood

Appelflappen bakken

Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]

Wat is smeerkaas

Wat smeer je op je brood als je er smeerkaas op smeert? Betty Koster van fromagerie l’amuse ontsluiert het geheim […]

Cees Holtkamp maakt hazelnootpasta

Van suiker en hazelnoten maakt Cees Holtkamp, bijgestaan door zijn kleindochter Stella, hazelnootpasta. Door de vloeibare hazelnootmassa aan te lengen […]

Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0)

In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]