Magimix Cuiseur Vapeur test Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]
Barbecuesaus maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb, bruine suiker, tomaat, rode […]
Masterclass: het perfect gebraden kippetje Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2020 Keukenmeester René Ameling laat in een complete masterclass zien hoe je een kip braadt.
Carnaval bij Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 9th, 2015 Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]
Pizza met aardappelpuree maken Written by , januari 7th, 2016 Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]
Gehaktballen: de ‘blauwe bal’ Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Na de Jordanese bal en de Gooise designbal stort Keukenmeester René Ameling zich op een Nederlands-Indische variant van de gehaktbal: […]
Zo kun je de leeftijd aan de oester afzien Written by , september 17th, 2015 De wieg van de oester is vreemd genoeg vaak een stuk mosselschelp, dat speciaal om die reden wordt uitgestrooid. Vandaar begint […]