Magimix Cuiseur Vapeur test

Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]

Barbecuesaus maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een stevige barbecuesaus met appelazijn van Tromp & Rueb, bruine suiker, tomaat, rode […]

Masterclass: het perfect gebraden kippetje

Keukenmeester René Ameling laat in een complete masterclass zien hoe je een kip braadt.

Carnaval bij Bolenius Restaurant

Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]

Pizza met aardappelpuree maken

Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]

Gehaktballen: de ‘blauwe bal’

Na de Jordanese bal en de Gooise designbal stort Keukenmeester René Ameling zich op een Nederlands-Indische variant van de gehaktbal: […]

Zo kun je de leeftijd aan de oester afzien

De wieg van de oester is vreemd genoeg vaak een stuk mosselschelp, dat speciaal om die reden wordt uitgestrooid. Vandaar begint […]