Pindakaas maken Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2018 Een recept kun je het nauwelijks noemen: pinda’s in de keukenmachine en blenderen maar. Je kunt de de pindakaas zo […]
Piet Hein Eek kookt: de eektopus! Written by Ronald Hoeben, april 7th, 2023 Na een faillissement van zijn restaurant in Eindhoven kocht ontwerper Piet Hein Eek de zaak terug van de curator en […]
Mul van Paul Bocuse Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de keuken van Paul Bocuse (1926-2018) maakt diens rechterhand Christophe Muller een even beroemd als spectaculair gerecht van de […]
Vitello tonnato Written by Ronald Hoeben, maart 3rd, 2016 Kees Elfring, patron cuisinier van de restaurants Marius en Worst in Amsterdam, maakt zijn befaamde vitello tonnato op basis van […]
Mosselen met lamsoor Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 D. P. Arkenbout, patron cuisinier van Brasserie De Vluchthaven, maakt een simpel mosselgerecht met venkel, ui, bleekselderij, een scheutje wijn […]
Pasteis de nata maken: assembleren en bakken Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 Michel van der Kroft, chefkok van tweesterren-restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, maak pasteis de nata. Een onweerstaanbaar Portugees koekje met […]
Masterclass worstenbroodjes Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2021 De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]