Zuurkool maken

Er is nauwelijks een troostrijker wintergerecht te bedenken dan zuurkool à l’Alsacienne: een uitbundig bord waarop zuurkool het vehikel is […]

Zuurdesembrood (deel 3 van 3, slot): het brood bakken

In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit derde en laatste  deel wordt het zuurdesembrood gebakken.

Zuurdesembrood (deel 2 van 3): het deeg

In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit tweede deel wordt het brooddeeg gemaakt met de desem […]

Zuurdesembrood (deel 1 van 3): zuurdesem maken

In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit eerste deel wordt zuurdesem gemaakt.

Zuurdesembrood

In een masterclass van ruim twintig minuten leert ontwerper/kunstenaar/kookboekauteur Maroeska Metz je hoe je van A tot Z een zuurdesembrood […]

Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]

Zoute citroenpasta

Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]