De Horper wielen van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 17th, 2023 Wat zijn Horper wielen? Een streekproduct? Bijna goed. Cees Holtkamp bedacht de koeken voor Hotel de Horper wielen op Terschelling […]
Steak Tartare met paling & kaviaar van Café Visscher Written by Ronald Hoeben, oktober 13th, 2023 Café Visscher is een eetcafé met ambitie tegenover het station van Leiden. Chef de cuisine Arie Visscher maakt een steak […]
Masterclass saucijzenbroodjes Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]
Beyoncé’s Burrito Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]
Label Rouge kip panklaar maken Written by Ronald Hoeben, maart 19th, 2021 Meesterslager Johan van Uden maakt een Franse scharrelkip (Label Rouge) panklaar. Label Rouge is het officiële Franse keurmerk voor boeren […]
Noordzeekrab Written by Ronald Hoeben, juni 4th, 2015 De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]
Praliné’s (alias harde mokka’s) maken met Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2022 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een klassiek gebakje: praliné. Het recept staat (bij uitzondering) niet in […]