De Horper wielen van Holtkamp

Wat zijn Horper wielen? Een streekproduct? Bijna goed. Cees Holtkamp bedacht de koeken voor Hotel de Horper wielen op Terschelling […]

Steak Tartare met paling & kaviaar van Café Visscher

Café Visscher is een eetcafé met ambitie tegenover het station van Leiden. Chef de cuisine Arie Visscher maakt een steak […]

Masterclass saucijzenbroodjes

Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]

Beyoncé’s Burrito

Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]

Label Rouge kip panklaar maken

Meesterslager Johan van Uden maakt een Franse scharrelkip (Label Rouge) panklaar. Label Rouge is het officiële Franse keurmerk voor boeren […]

Noordzeekrab

De kreeft gaat door het leven als de koning der schaaldieren, maar zowel de langoustine als de krab heeft eigenlijk […]

Praliné’s (alias harde mokka’s) maken met Cees & Stella

Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een klassiek gebakje: praliné. Het recept staat (bij uitzondering) niet in […]