Fruits de Mer zoals bij Dikker & Thijs Written by eheroes, december 20th, 2016 In de keuken van restaurant Thijs in Amsterdam laat chef Rutger Smit de roemruchte tijden van Dikker & Thijs herleven […]
Melanzane alla Parmigiana Written by Ronald Hoeben, juni 19th, 2020 Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine: melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]
Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus Written by Ronald Hoeben, februari 2nd, 2019 Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]
Botercrème maken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Veel gebruikt voor vulling en decoratie van taarten. Botercrème is de overtreffende trap van banketbakkersroom is botercrème. Hoogcalorisch & onweerstaanbaar. […]
Pittige Italiaanse worst met vongole Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Snipper de ui fijn en snijd de wortel in dunne plakjes. Fruit met de knoflook aan in een zware […]
Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut) Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2018 In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]
Ramen van Fuku Ramen in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, februari 13th, 2025 Jakub Karchewski maakt in de keuken van zijn restaurant Fuku Ramen in Amsterdam een huisspecialiteit: Ramen met Baambrugs buikspek, Iberico […]