Fruits de Mer zoals bij Dikker & Thijs

In de keuken van restaurant Thijs in Amsterdam laat chef Rutger Smit de roemruchte tijden van Dikker & Thijs herleven […]

Melanzane alla Parmigiana

Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine:  melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]

Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus

Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]

Botercrème maken

Veel gebruikt voor vulling en decoratie van taarten. Botercrème is de overtreffende trap van banketbakkersroom is botercrème. Hoogcalorisch & onweerstaanbaar. […]

Pittige Italiaanse worst met vongole

Bereiding Snipper de ui fijn en snijd de wortel in dunne plakjes. Fruit met de knoflook aan in een zware […]

Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut)

In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]

Ramen van Fuku Ramen in Amsterdam

Jakub Karchewski maakt in de keuken van zijn restaurant Fuku Ramen in Amsterdam een huisspecialiteit: Ramen met Baambrugs buikspek, Iberico […]