Recept oesters van Nam Kee Written by , september 17th, 2015 Zonder het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en de daarop gebaseerde film was de roem van de oesters van […]
Kaas Crackers Written by , maart 31st, 2015 James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]
Koninginnesoep Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’
Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]
Classic Salade Niçoise Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]
Mevrouw Meijer vertelt.. Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Richard Meijer van restaurant Mevrouw Meijer in Rotterdam maakt kipfilet met sla in sous vide bereiding en langoustines uit de […]
Verse Aanvoer: SERRE. Okura Written by , september 14th, 2016 Het restaurant in de serre van het Okura Hotel heeft als enige van de vier inpandige Okura-restaurants geen Michelinster maar […]