Lièvre à la Royale deel 1: het villen van de haas

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]

Zwezerik, duivenborst en paddestoelen

Frans Bon, chef-kok en maaltijdontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een heerlijk herfstgerecht zwezerik, duivenborst en paddestoelen

Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]

Wilde duif met polenta

In de sterklas van ROC Amsterdam, waar jonge koks en kokkinnen zich onder leiding van Meesterkok Theo van Rensch voorbereiden […]

Kookboekrecensie The Two Fat Ladies

Petra Possel recenseert voor Foodtube kookboeken. Nu komen er in Nederland per jaar meer nieuwe kookboeken uit dan er dagen […]

Pecannoten taart maken met Cees en Stella

Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella een bijzondere taart met pecannoten. Het bijzondere aan deze eenvoudig te […]

Cees en Stella maken Bossche bollen

Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]