Lièvre à la Royale deel 1: het villen van de haas Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]
Zwezerik, duivenborst en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, november 8th, 2019 Frans Bon, chef-kok en maaltijdontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een heerlijk herfstgerecht zwezerik, duivenborst en paddestoelen
Robert Kranenborg geridderd Written by , april 26th, 2016 Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]
Wilde duif met polenta Written by , maart 24th, 2016 In de sterklas van ROC Amsterdam, waar jonge koks en kokkinnen zich onder leiding van Meesterkok Theo van Rensch voorbereiden […]
Kookboekrecensie The Two Fat Ladies Written by , april 21st, 2015 Petra Possel recenseert voor Foodtube kookboeken. Nu komen er in Nederland per jaar meer nieuwe kookboeken uit dan er dagen […]
Pecannoten taart maken met Cees en Stella Written by Ronald Hoeben, maart 19th, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella een bijzondere taart met pecannoten. Het bijzondere aan deze eenvoudig te […]
Cees en Stella maken Bossche bollen Written by Ronald Hoeben, juni 3rd, 2022 Het originele recept van Bossche bollen, zoals die in Den Bosche geserveerd worden, houden de Bossche banketbakkers angstvallig onder de […]