Parmezaanse kaas snijden en raspen Written by , mei 4th, 2016 Van Parmezaanse kaas kun je geen krullen snijden en ook het raspen heeft een gebruiksaanwijzing nodig. Betty Koster van Fromagerie […]
Cees & Stella maken roze koeken Written by Ronald Hoeben, maart 3rd, 2023 Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Varkenskop vullen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Paul Hartering (chef de cuisine van restaurant Gerbr. Hartering) en Floris Brester (charcutier van De Pasteibakkerij) zijn bezig met het […]
Olivijn, restaurant van Menno Post** Written by Ronald Hoeben, september 20th, 2018 Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]
De BBQ op tafel Written by eheroes, maart 9th, 2015 Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.
Terrine-college Deel 2 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]