Parmezaanse kaas snijden en raspen

Van Parmezaanse kaas kun je geen krullen snijden en ook het raspen heeft een gebruiksaanwijzing nodig. Betty Koster van Fromagerie […]

Cees & Stella maken roze koeken

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een iconische koek, die normaal gesproken alleen uit de fabriek komt en in supermarkten en sportkantines […]

Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Varkenskop vullen

Paul Hartering (chef de cuisine van restaurant Gerbr. Hartering) en Floris Brester (charcutier van De Pasteibakkerij) zijn bezig met het […]

Olivijn, restaurant van Menno Post**

Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]

De BBQ op tafel

Barbecuen kan ook op tafel met de Barbecook Amica of de Lotus Grill.

Terrine-college Deel 2

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]