De onweerstaanbare chocoladeplak van Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 Sommige binnenkomers werken geheid beter dan een bloemetje. De onweerstaanbare chocoladeplak die Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken […]
Bloedworst & slak Written by Ronald Hoeben, december 15th, 2016 Van zijn zelfgemaakte bloedworst maakt Rogier van Dam -patron cuisiner van restaurant Lastage in Amsterdam- een gerecht met linzen, slakken, […]
Kalfsschnitzel maken Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2016 Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]
Pipse Rosé Written by eheroes, november 2nd, 2015 Met het succes van Provence rosé is pipsroze wereldwijd de nieuwe modekleur voor rosé geworden. Alle producenten proberen een graantje […]
Crostini pizzaiola Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]
Steak tartare maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]
Kaas Crackers Written by , maart 31st, 2015 James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]