De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
De paté en croûte van Diny Schouten Written by Ronald Hoeben, januari 6th, 2023 Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]
Rauwe mossel Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 Net als er liefhebbers zijn die liever krab dan kreeft eten, zijn er ook mensen die een rauwe mossel prefereren […]
Verse Aanvoer: The French Connection Written by , oktober 25th, 2016 De klassieke Franse keuken blijft een leidraad voor veel nieuwe restaurants, al probeert menig kok er een ‘eigen draai aan’ […]
Borekas maken Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 Borekas is een populaire Israëlische snack, die bestaat uit een hartige vulling in bladerdeeg. Een soort vegetarisch saucijzenbroodje. De borekasim […]
Aspergespaghetti bij Bolenius Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Bereiding Schil de asperges, verwijder het droge eind. Snij en vierendeel de koppen en hou die apart. Maak van de […]