De rookwortel van Edwin Vinke

Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]

Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

De paté en croûte van Diny Schouten

Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]

Rauwe mossel

Net als er liefhebbers zijn die liever krab dan kreeft eten, zijn er ook mensen die een rauwe mossel prefereren […]

Verse Aanvoer: The French Connection

De klassieke Franse keuken blijft een leidraad voor veel nieuwe restaurants, al probeert menig kok er een ‘eigen draai aan’ […]

Borekas maken

Borekas is een populaire Israëlische snack, die bestaat uit een hartige vulling in bladerdeeg. Een soort vegetarisch saucijzenbroodje. De borekasim […]

Aspergespaghetti bij Bolenius

Bereiding Schil de asperges, verwijder het droge eind. Snij en vierendeel de koppen en hou die apart. Maak van de […]