Verse Aanvoer: The Wateringhole Written by , december 28th, 2016 Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]
Entrecôte college Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]
Test: wat is de beste grillpan? Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2016 Grillen in een grillpan is een indoortechniek die het barbecuën het dichtst benadert, Je hebt dan wel geen rooksmaak, maar […]
Zelf zuurkool maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Zuurkool koop je meestal uit een pakje, maar je kunt het zelf ook maken. Niemand minder dan Wil Demandt, patron […]
Saté Ajam (kip) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, ex-chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) en inmiddels zelf partron cuisinier (Nakal te Meijel) maakt saté […]
Gestoofde Ierse runderlappen met hutspot Written by , oktober 10th, 2016 Bereidingswijze Vet de bodem van een braadslede of een ovenvaste braadpan in met 1 eetlepel boter. Snijd de Ierse runderlappen […]
Wilde duif met polenta Written by , maart 24th, 2016 In de sterklas van ROC Amsterdam, waar jonge koks en kokkinnen zich onder leiding van Meesterkok Theo van Rensch voorbereiden […]