Valencia a/d Dommel Written by Ronald Hoeben, maart 11th, 2022 In zijn restaurant Zarzo* ontvangt patron cuisinier Adrian Zarzo een collega uit zijn geboortestad Valencia: Begoña Rodrigo, die zelf ook […]
Truffelcollege van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt finalist) Maroeska Metz heeft uit Italië een zending van twee soorten truffel gekregen. Hoe herken […]
Bonen bewaren en weken Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Hoe bewaar je gedroogde bonen en hoe week je ze? Joke Boon, auteur van de bonenbijbel met de titel Bonen! geeft […]
Pijlstaartinktvis en zeekat schoonmaken Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Bij inktvis denkt menigeen aan Mediterrane wateren, maar uit de ons omringende zeeën komt een grote hoeveelheid inktvis van uitstekende […]
Gebakken aardappels Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 De fameuze aardappelen van restaurant De Oesterbar in Amsterdam, gebakken door patron cuisinier Ralph Woerde.
Hartige Paascake Written by Ronald Hoeben, april 8th, 2022 Eva Posthuma de Boer maakt een serie handzame kookboekjes over deelonderwerpen: de Keukenkastjes-reeks. Uit het deel Ei maakt ze een […]
Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]