Nel Schellekens en haar liefde voor het Hollandse haantje

Nel Schellekens beleidt haar liefde voor het Hollandse haantje. Nel geniet faam als kop-tot-kont-chef die erop toeziet dat we uit […]

Boter, glijmiddel voor de smaak

‘Du beurre, donnez-moi du beurre’ was de lijfspreuk van Fernand Point, leermeester van keukenpausen als Paul Bocuse, Alain Chapel en […]

Tomatensaus voor de dappere kok

BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]

Persijn, Dutch eatery

In het Amstelkwartier is cuisinier Luc Kusters de signature chef van Persijn, een nieuw restaurant in het QO Hotel dat […]

De sesamtoast van Europizza

Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]

Bruschette maken

Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood

Snelle eenpersoons appeltaartjes

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een snelle eenpersoons appeltaartjes voor direct gebruik. Je hebt nodig voor 6 […]