Nel Schellekens en haar liefde voor het Hollandse haantje Written by eheroes, maart 9th, 2017 Nel Schellekens beleidt haar liefde voor het Hollandse haantje. Nel geniet faam als kop-tot-kont-chef die erop toeziet dat we uit […]
Boter, glijmiddel voor de smaak Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Du beurre, donnez-moi du beurre’ was de lijfspreuk van Fernand Point, leermeester van keukenpausen als Paul Bocuse, Alain Chapel en […]
Tomatensaus voor de dappere kok Written by , mei 8th, 2017 BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]
Persijn, Dutch eatery Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2018 In het Amstelkwartier is cuisinier Luc Kusters de signature chef van Persijn, een nieuw restaurant in het QO Hotel dat […]
De sesamtoast van Europizza Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]
Bruschette maken Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Pepe Madison maakt bruschette van Italiaans zuurdesembrood
Snelle eenpersoons appeltaartjes Written by Ronald Hoeben, mei 27th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een snelle eenpersoons appeltaartjes voor direct gebruik. Je hebt nodig voor 6 […]