Bietensalade met aardbeien Written by Ronald Hoeben, april 29th, 2022 Jos Timmer, chef de cuisine en co-patron van Restaurant De Kas, maakt een salade met de eerste aardbeien uit de […]
Bietencarpaccio uit Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Jigal Krant maakt een gerecht dat hij ontdekte bij een restaurant in Tel Aviv. Het wordt geserveerd op een stukje […]
Bieten-tartaar van Bambino Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2020 Bambino is een nieuwe, wat simpeler opgezette vestiging van de mannen achter restaurant Bak. Op de kaart veel shared dining […]
Bieten wecken Written by , april 6th, 2017 Wecken is een stokoude techniek van conserveren. Nu zijn alle verse groenten en fruit tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar, […]
Bieten met linzen en champignons Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Uit haar boek A la Minute maakt Mari Maris een stevige schotel van verschillende soorten biet, Le Puy linzen en […]
Bierbrood maken Written by , mei 31st, 2016 Brood bestaat normaal gesproken uit meel, gist, zout en water. Maar je kunt het water ook vervangen door bier. Bier […]
Biefstuk uit Zuid-Amerika Written by eheroes, december 15th, 2014 Misschien is alleen al het bezoek aan een abattoir voldoende om een groot deel van de carnivoren definitief aan een […]