Steak tartare

In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]

Dorade uit de oven

Een dorade is een smakelijke, betaalbare vis die zich uitstekend leent voor bereiding in z’n geheel. De dorade in de […]

Aspergesalade met gerookte biet

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]

Palačinke, Oosteuropese pannenkoekentaart

Kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz maakt palačinke, een van eenzijdig gebakken pannenkoeken gestapelde delicatesse. Dit is het recept: 90 […]

De tartaria van Prinz Wolf

Michael Wolf startte in 2016 met een tartaarmenu voor de lunch in zijn restaurant Wolf Atelier. Inmiddels heeft de tartaar-sectie […]

Verse Aanvoer: Tartaria Wolf

Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier in Amsterdam, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerd: een tartaria. Naast het reguliere […]

De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder

Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]