Wijngereedschap

Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]

Pompoen gevuld met verse worst

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]

Makreel & boemboe van Warung Rosie’s

Tom Barrett, patron cuisinier van het in 2019 gesloten Warung Rosie’s op de Rozengracht in Amsterdam, maakt een verse makreel […]

Sterrenstoof! van Ierse rundersukade

Sterrenstoof van Ierse rundersukade. In een complete masterclass laat Meesterkok Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel** zien […]

Iers sodabread uit de pan

In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]

Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker

Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]

Mix meer met Mads