Wijngereedschap Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]
Pompoen gevuld met verse worst Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]
Makreel & boemboe van Warung Rosie’s Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 Tom Barrett, patron cuisinier van het in 2019 gesloten Warung Rosie’s op de Rozengracht in Amsterdam, maakt een verse makreel […]
Sterrenstoof! van Ierse rundersukade Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Sterrenstoof van Ierse rundersukade. In een complete masterclass laat Meesterkok Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel** zien […]
Iers sodabread uit de pan Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]
Pindasaus of satésaus, de grote lekkermaker Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Wie is er niet groot mee geworden? is een reclameslogan van Calvé pindakaas. Je zou hetzelfde kunnen vragen over pindasaus, […]