Caesar Salad Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Lex Kok, momenteel patron cuisinier van Le Coq, maakt in deze Foodtube classic in de keuken van George WPA een […]
Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]
Verse Aanvoer: Meneer Nieges Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Sommige plekken in de stad lijken black spots te zijn voor de horeca. Als op zo’n adres meerdere malen een […]
Boterbiesjes van Holtkamp, alias allerhande Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2022 Uit de schier eindeloze rij Hollandse koektrommelklassiekers maken Cees en Stella boterbiesjes, ook wel bekend als allerhande uit de tijd […]
Hele kip opdelen met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]
BBQ Lighter Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Foodtube test een electrische aansteker voor de barbecue.
Ossenhaas uitsnijden Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 De ossenhaas, filet mignon of tournedos is het meest gewilde stuk rundvlees, maar niet de favoriete kost van @demoslager Gertjan […]