Balsamico college Written by eheroes, december 8th, 2014 Het woord balsamico hoorden we pas in de jaren tachtig van de vorige eeuw voor het eerst, inmiddels staat het […]
Balkenbrij en riz condé van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 In de keuken van restaurant Le Hollandias in Amsterdam maakt patron cuisinier Adriaan van Raab van Canstein twee klassiekers van […]
Baguette tradition maken, een snelcursus Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2021 Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]
Bagels maken Written by Ronald Hoeben, februari 10th, 2023 Bagels maken is misschien iets waar je je niet zo snel aan zou wagen en dat is jammer, want versgebakken […]
Back to the 70s: kippenlever & aardbeien Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2018 Onno Kleyn is culinair schrijver, auteur van het naslagwerk De Grote Kleyn en het wijngeweten van De Volkskrant. Samen met […]
Baciata van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Siem Feijen is patron/hoofdbakker van restaurant Metro in Amsterdam Noord. De zaak is van ontbijt tot diner open dus er […]
Baba au rhum van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2021 De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]