Balsamico college

Het woord balsamico hoorden we pas in de jaren tachtig van de vorige eeuw voor het eerst, inmiddels staat het […]

Balkenbrij en riz condé van Le Hollandais

In de keuken van restaurant Le Hollandias in Amsterdam maakt patron cuisinier Adriaan van Raab van Canstein twee klassiekers van […]

Baguette tradition maken, een snelcursus

Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]

Bagels maken

Bagels maken is misschien iets waar je je niet zo snel aan zou wagen en dat is jammer, want versgebakken […]

Back to the 70s: kippenlever & aardbeien

Onno Kleyn is culinair schrijver, auteur van het naslagwerk De Grote Kleyn en het wijngeweten van De Volkskrant. Samen met […]

Baciata van restaurant Metro

Siem Feijen is patron/hoofdbakker van restaurant Metro in Amsterdam Noord. De zaak is van ontbijt tot diner open dus er […]

Baba au rhum van Cees Holtkamp

De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]