Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut) Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2018 In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]
Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.
Cees & Stella maken hoerenkoekjes Written by Ronald Hoeben, maart 26th, 2021 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp een eeuwenoude lekkernij met een scabreuze naam: hoerenkoekjes. Het recept […]
Masterclass rendang maken door Maureen Tan Written by Ronald Hoeben, januari 3rd, 2025 Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]
Spaans lam in de oven Written by , februari 11th, 2016 In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]
Snijtechniek: de diamant Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de professionele keuken wordt vaak met vormen en stekers gewerkt, maar indrukwekkender zijn de technieken waarbij met behulp van […]
Verse Aanvoer: restaurant Anna Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2016 Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]