Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut)

In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]

Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen

In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.

Cees & Stella maken hoerenkoekjes

Samen  met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp een eeuwenoude lekkernij met een scabreuze naam: hoerenkoekjes. Het recept […]

Masterclass rendang maken door Maureen Tan

Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]

Spaans lam in de oven

In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]

Snijtechniek: de diamant

In de professionele keuken wordt vaak met vormen en stekers gewerkt, maar indrukwekkender zijn de technieken waarbij met behulp van […]

Verse Aanvoer: restaurant Anna

Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]