Baba au rhum van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2021 De baba au rhum laat zich het best omschrijven al een dronken oliebol, die niet in de frituurolie, maar in […]
Baambrugse big op de barbecue Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2025 De barbecue is het voornaamste kooktoestel in de keuken van restaurant Badcuyp in Amsterdam, waar (bijna) alleen de sauzen van […]
Azume: portret van een pannetje Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2018 Rijstpannen zijn er in vele soorten en maten, de meeste met een stekker. Zo niet de Azume, een elegant Nederlands […]
Aziatische dressing maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]
Ayam Mentega – Boterkip Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]
Ayam geprek, Indo Rock-versie van KFC Written by Ronald Hoeben, maart 6th, 2020 Gefrituurde kip is wereldwijd misschien wel het populairste street food gerecht, geen wondder dat Colonel Sanders er internationaal goede zaken […]
Avontuur op het dak: Ron Blaauws Nacarat Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2017 Ron Blaauw opent zijn vijfde restaurant, het spectaculaire Nacarat op het dak van Hudson Bay aan het Rokin met twee […]