Aquarium Written by , januari 21st, 2016 Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]
Appelstrudel Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]
Appelsalade met spek Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt een salade van de Granny Smithappel van Marlene uit Südtirol in combinatie met de pancetta van Brandt […]
Appelflappen bakken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]
Appelcarré bakken Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]
Appelcake: Stella’s eerste eigen taart Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Je mag het best een mijlpaal noemen. Voor het eerst in de ruim tien jaar dat banketbakker Cees Holtkamp en […]
Appelbollen en Appelmandjes maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp appelbollen en appelmandjes. Vanwege het gemak maakt hij daarbij gebruik van bladerdeegvelletjes […]