Aquarium

Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]

Appelstrudel

Na tien jaar video maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles hun meest ambitieuze gerecht: appelstrudel. Daarvoor kun je […]

Appelsalade met spek

Wallz Bossman maakt een salade van de Granny Smithappel van Marlene uit Südtirol in combinatie met de pancetta van Brandt […]

Appelflappen bakken

Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]

Appelcarré bakken

Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]

Appelcake: Stella’s eerste eigen taart

Je mag het best een mijlpaal noemen. Voor het eerst in de ruim tien jaar dat banketbakker Cees Holtkamp en […]

Appelbollen en Appelmandjes maken

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp appelbollen en appelmandjes. Vanwege het gemak maakt hij daarbij gebruik van bladerdeegvelletjes […]