Aspergesalade met gerookte biet

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]

Aspergesalade

In de keuken van zijn restaurant Niven* in Rijswijk maakt chefkok Niven Kunz een heerlijke lentesalade met asperges, groenten en […]

Asperges Tel Aviv style

Voor zijn boek TLV verzamelde Jigal Krant recepten en verhalen uit Tel Aviv. Dat leverde talloze innovatieve, vaak vegetarische maar […]

Asperges met zalm

Frans Bon, chefkok van Apollo/Solina maakt gewokte asperges met gemarineerde, gebrande zalm

Asperges

Luc Kusters van restaurant Bolenius en René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas maken asperges.

Aspergepasteitje

Eva Posthuma de Boer maakt een pasteitje met asperge-ragout en ei. Een paasrecept dat je tot eind juni kunt serveren. […]

Aspergecollege: de verschillende soorten (deel 1)

In de lente, als het aspergeseizoen nadert, komt de witte goudkoorts opzetten. Keukenmeester Ameling geeft een overzicht van de in […]