Zacht Staal, een nieuw en bijzonder wegrestaurant langs de A9 Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Op landgoed Jorik, vlak bij Beverwijk is een interessant nieuw initiatief van start gegaan. Moestuinen en tiny houses rond een […]
Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek Written by eheroes, december 1st, 2014 Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]
Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
Scaloppine: vier variaties Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2017 Scaloppine is weliswaar ook een platgeslagen stukje kalfsvlees dat gebakken wordt, maar het is geen schnitzel. Roberto Payer, directeur van […]
Natuurwijnen, natuurlijk goed? Written by eheroes, november 2nd, 2015 Natuurwijn, vin nature of wilde wijn is dit jaar op ieders lip. En tong. Ook die van Harold Hamersma, tijdens […]
Vitello Tonnato volgens klassiek recept Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2017 Voor 8 personen Ingrediënten: 1 kalfsachtermuis gevliesd 1 eetlepel boter 1 blikje tonijn op water 200 ml mayonaise 2 eetlepel […]
Gevulde eend (dodine de canard) Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2018 In de keuken van Auberge Jean et Marie in Amsterdam maakt chef de cuisine Thomas Voets één van zijn evergreens: […]