Zacht Staal, een nieuw en bijzonder wegrestaurant langs de A9

Op landgoed Jorik, vlak bij Beverwijk is een interessant nieuw initiatief van start gegaan. Moestuinen en tiny houses rond een […]

Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek

Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]

Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

Scaloppine: vier variaties

Scaloppine is weliswaar ook een platgeslagen stukje kalfsvlees dat gebakken wordt, maar het is geen schnitzel. Roberto Payer, directeur van […]

Natuurwijnen, natuurlijk goed?

Natuurwijn, vin nature of wilde wijn is dit jaar op ieders lip. En tong. Ook die van Harold Hamersma, tijdens […]

Vitello Tonnato volgens klassiek recept

Voor 8 personen Ingrediënten: 1 kalfsachtermuis gevliesd 1 eetlepel boter 1 blikje tonijn op water 200 ml mayonaise 2 eetlepel […]

Gevulde eend (dodine de canard)

In de keuken van Auberge Jean et Marie in Amsterdam maakt chef de cuisine Thomas Voets één van zijn evergreens: […]