Aspergecollege: asperges schillen (deel 2)

Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]

Aspergecollege: asperges koken en serveren (deel 3)

In eerdere video’s liet keukenmeester René Ameling zien hoe je in de winkel je asperges kiest en hoe je ze […]

Artisjokken vullen

Ik ging eens met Marianne Meijerink, auteur van de gids ‘Dat koop je bij de Turk’ mee boodschappen doen bij […]

Artisjokken alla Romana

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt gevulde artisjokken, alias carciofi alla Romana. Dit is het recept uit Maroeska’s kookboek Hoe dan?? GEVULDE […]

Artisjok koken

De artisjok is een weerbarstige eetbare bloem met stekelige blaadjes en tegelijkertijd een leuk voorgerecht waar je een kwartiertje zoet […]

Arabisch Flatbread

Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]

Aquarium

Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]