Aspergecollege: asperges schillen (deel 2) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]
Aspergecollege: asperges koken en serveren (deel 3) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In eerdere video’s liet keukenmeester René Ameling zien hoe je in de winkel je asperges kiest en hoe je ze […]
Artisjokken vullen Written by eheroes, december 16th, 2014 Ik ging eens met Marianne Meijerink, auteur van de gids ‘Dat koop je bij de Turk’ mee boodschappen doen bij […]
Artisjokken alla Romana Written by Ronald Hoeben, april 28th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt gevulde artisjokken, alias carciofi alla Romana. Dit is het recept uit Maroeska’s kookboek Hoe dan?? GEVULDE […]
Artisjok koken Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2017 De artisjok is een weerbarstige eetbare bloem met stekelige blaadjes en tegelijkertijd een leuk voorgerecht waar je een kwartiertje zoet […]
Arabisch Flatbread Written by , juli 23rd, 2015 Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]
Aquarium Written by , januari 21st, 2016 Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]