Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.
Langoustine, char siu & kroepoek Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]
Kijken in de keuken van Oaxaca Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2024 In de keuken van Oaxaca, een klassiek Mexicaans restaurant in Amsterdam, laat chefkok Joan Bagur een aantal specialiteiten zien en […]
Kreeftenbisque Written by eheroes, maart 17th, 2015 Het is een onweerstaanbaar voorgerecht op de menukaart: kreeftenbisque. Maar je krijgt lang niet altijd de soep krijgt waar je […]
Oosterse Daikonsalade Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2016 In de keuken van Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, laat chef de cuisine Schilo van […]
Tarte Tatin, de échte Written by Ronald Hoeben, januari 26th, 2019 Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]
Holtkamps pavlova Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Cees en Stella storten zich op een spannend nagerecht, spannend omdat Cees het niet vaak gemaakt heeft: pavlova. Deze stapeling […]