Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.

Langoustine, char siu & kroepoek

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]

Kijken in de keuken van Oaxaca

In de keuken van Oaxaca, een klassiek Mexicaans restaurant in Amsterdam, laat chefkok Joan Bagur een aantal specialiteiten zien en […]

Kreeftenbisque

Het is een onweerstaanbaar voorgerecht op de menukaart: kreeftenbisque. Maar je krijgt lang niet altijd de soep krijgt waar je […]

Oosterse Daikonsalade

In de keuken van Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, laat chef de cuisine Schilo van […]

Tarte Tatin, de échte

Bij Le Hollandais is het roer sinds 1993 nog nooit omgegooid en dat leek ook heel lang niet te gebeuren […]

Holtkamps pavlova

Cees en Stella storten zich op een spannend nagerecht, spannend omdat Cees het niet vaak gemaakt heeft: pavlova. Deze stapeling […]